TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



29. toukokuuta 2008

vko 22

Tämän viikon jännä tapahtuma (lähinnä äitin mielestä) oli käydä Amarillossa syömässä Miisa serkun synttäreiden kunniaksi. Hyvinhän tuo meni, ainakin tällä kertaa... jatkosta ei uskalla luvata :)




Viikko on ollut ihanan kesäinen ja me onkin ulkoitu tosi paljon. Jokapäivä on käyty kävelyllä tai pyöräilemässä sekä leikitty pihalla. Terassille levitetään leikin ajaksi pirteän keltainen matto ja sen päällä sitä viihtyykin jonkuntovin, vielä kun päivävarjo on suojaamassa auringon paahteelta. Meidän piha on tosi lämmin paikka ja keskikesällä vähän liiankin lämmin, mutta sitten voidaankin suunnata läheiselle pienelle uimarannalle päivää viettämään.


Viikonlopusta on tulossa jännä (taaskin äidin mielestä...) sillä on "poikien viikonloppu" tiedossa. Mutsikka lähtee risteilemään ja on siis ensikerta olla kokonainen yö ja päivä erossa. Ensin menen Satu-tätsylle serkkujen hemmoteltavaksi siksi aikaa, kun iskä heittää Hesan reissun ja äitin kavereineen laivalle. Ikävä tulee, mutta todennäköisesti vain äipälle... :)

Nyt komennan äitin ylös, ulos ja lenkille... - aaaaaaAAAAaaa-A!!!!

Aurinkoista ja ihanan lämmintä viikonloppua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsau Konsta!Olikos Amarillon sapuskat herrkullisia?Tai minä kyllä luulen ettet saanut suupalaakaan maistaa,vai miten se meni?:)Käyttäytyä sinä kyllä osaat,siitä pistän pääni pantiksi.Tosi style sininen lierihattu,sopii mahtavan hyvin kauniisiin kasvoihisi:))))))))))Hauskaa viikonloppuristeilyä äipälle (joka siellä ikävissään kärvistelee....)

Krisse kirjoitti...

Hauskaa viikonloppua Äiskälle!
Yritä näyttää Iskälle kaikki parhaat puolesi. Kyllä taas olet kuvissa varsinainen hurmuri.