TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



2. toukokuuta 2008

2.5 Terveiset

Aurinkoinen tervehdys!


Se on "KESE" nyt, -ihanaa! Ei tartte pukea enää paljoa päälle, siitä kun onkin tälläviikolla syntynyt suoranainen kiistanaihe. En oikein ymmärrä, miksi se onkin alkanut ärsyttää niin, että ihan itkuksi pistää. On siis hyvä, että se puuha voidaan jättää vähemmälle päivä päivältä.

Tälläviikolla on tapahtunut kaikenlaista kivaa. Meillä oli mm. "tarkkilasten" kokoontumispäivä, jolloin saatiin tutustua uuteen jäseneen Jiriin.

Jiri syntyi mutsin synttäripäivänä eli on nyt reilu 2 vkoa vanha. Vanhat jäsenet Fenkku & Hilla olivat kasvaneet ja kaunistuneet entisestään.


Meidän valokuvaamiseen tarvii kyllä jonkin sortin paparatsin ominaisuutta, sillä en ymmärrä (taaskaan), mitä hauskaa on pysyä paikoillaan, kun jatkuvasti joku hokee, että "kato tänne, eiku tänne, pysy paikalla jne". Kyllä noi mutsit vielä sen taidon oppii... :)

Vappuna oltiin Pertsan luona yökylässä.
Kyllä oli mukavaa vaihtelua kotioloihin!

Pertulla on kaksi aivan IHKUihanaa siskoa Neea (8v) ja Venla (6v), jotka jaksavat viihdyttää minuakin kovasti. Siksi tykkäänkin heistä tositositositosi paljon.

Vappuna sain maistaa uuden makuelämyksen. Nimittäin herkullisia NAKSUJA (niitä täytyy hankkia heti seuraavalla kauppareissulla). Sain vihdoin jotain käyttöä näille uusille hampaillenikin. Oli kyllä ihmettä kerrakseen, miten se maissinaksu ensin rapisi ja sitten suli suuhun...

...ja sen maku oli taivaallinen, -mmm.

Vappupäivänä oltiin perinteiseen tapaan myös mammalla ja vaarilla.
Siellä oli kivaa, varsinkin kun serkkulikat leikitti ja kiikutti minua. Lisäksi tein tuttavuutta suvun koiraväkeen.

Ne oli niin hassuja otuksia, että nauraa kätkätin jokakerta, kun joku niistä tuli minun luo.

Sellainen oli tämä viikko ja taas on uusi viikonloppu edessä.
Viime uintikerta jäi väliin, joten nyt on kyllä mukavaa päästä taas puljaamaan.
Ainiin, se viime lauantai-ilta mamman ja Nooran kanssa meni tosi hienosti, -kuulemma :)
Se on luvattu aurinkoa ja lämpöä, joten ihanaa viikonloppua ja hymyä huuleen!
P.S Tänään täytän jo 7 kk.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja pusu poskelle:) Konsta on jo 7 kk,jeee!Kiva ja touhukas viikko on sinulla taas ollut kivojen kavereiden kanssa.Kaverit on tosi tärkeitä juttuja kuten myös tuollaiset hellästi huolehtivat serkkutytötkin:)Olen samaa mieltä tuosta pukemisesta,se on joskus kidutusta,en minäkään vaatteista välitä mutta tässä iässä on pakko helteelläkin verhota vartensa,muuten voipi tulla piipaa-autot korjaamaan parempaan talteen:)Sinulla ei ole sellaista pelkoa,pääset vaikka nakuna kellimään jos oikein kovasti hiottaa:)
Terveisiä äidille ja isälle!

Krisse kirjoitti...

Eikö ole Konsta kivaa kun kesä on tullut. Vaikka tänään ei tuntunut siltä kun kylmä tuuli vihmoi edestä j takaa.
Kovasti Konsta muistutat serkkutyttöä Miisaa pienenä. No mikäs ihme se on oottehan te kaikki "Lähisukua". Kevätterveisin äiskälle ja iskälle.