TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



10. toukokuuta 2008

Vko 19 kuulumisia

Voi että aika menee vaudilla... viikot toisensa jälkeen sujahtelee ihan tosta noin vaan.
Kumpa sitä vaan muistaisi IHAN JOKAPÄIVÄ nauttia näistä hetkistä ja erityisesti päivittäin lähenevästä kesästä.
Ja oispa oikein ihania päiviä paljon, jotta pääsisi esim. pyöräilemään, kuten tässä yhtenä päivänä jo tehtiin. Se kun pyörä polkaistiin ensimmäistä kertaa vauhtiin, ni jo tuli takapenkillä hiljaista...
...tyytyväinen ilme kasvoilla kuitenki kertoo, että mukavaa kyytiä se oli ja JÄNNÄÄ ennenkaikkea. Tsiikatkaapa kypärää...-eiks ookkin makee? (Siinä on haikaloja vaikkei kuvasta oikeen kyllä näy)

Viikon yksi hauskimmista hetkistä oli, kun saunan jälkeen sai itse kokeilla juomaan pullosta...
...ja vieläpä ihkauusi kylppäritakki päällä!
Ja pitihän sitä sitten vielä iskän pullostakin saada kokeilla...

On muuten TOSITOSI kiva saada kommentteja, joten kirjoitelkaa kaikki rohkeasti ja olisi kiva kuulla vaikkapa kuulumisiannekin. (Vastaa vaikkapa anonyyminä, jollet halua kirjautua...ja kun kone pyytää vahvistamaan ihmeellisentuntuisen kirjainyhdistelmän, on se vaan siksi, ettei kaikenmaailman roskaposti pääse tunkeutumaan sivuille.)
Terveisiänne odotellen...
Kontsa ja sen mutsikka
P.S "Voittomahdollisuudet" sen kun paranee sivuilla olevan kyselyn suhteen, sillä tällähetkellä nousee kyllä pylly, mutta vauhdinsuunta on edelleen taakse...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Konsta!Wauu,pyöräily on sitten kivaa ja varsinkin kun pääsee ikiomassa istuimessa cruisailemaan,ei tarvitse tahkota omilla pikku jaloilla:)Maisemat viuhuvat ihan eri tahtiin kuin rattaissa matkustaessa,eiks vaan?Jännät hetket on käsillä konttaamisen kanssa,äitikin joutuu ottamaan askeleen jos toisenkin sitten kun ampaiset liikkeelle tutkimaan tarkemmin ympäristöä ja kaikkia ihmeellisiä tavaroita.Ja sitten kun opit seisomaan niin pääset kokeilemaan vaikka telkkarin nappuloita,kaukosäätimiä,digibokseja,hellan nappuloita,tietsikkaa ym.jännittävää:)Elämä on tuossa iässä yhtä suurta "löytöretkeilyä".
Terveisiä isälle sekä äidille,joka viettää ihka ekaa ikiomaa äitienpäivää:)))))))))

Anonyymi kirjoitti...

Siis kypärä on tosi MAGEE!!

Anonyymi kirjoitti...

Haikypäräruno:
Ei ole haikala
mikään pikkuinen pala.
Kun se
kypärää koristaa
niin kiva on tartsilla
köröttää.
Äipälle huutaa:
vauhtia vauhtia,
nyt me mennään
kunnon tahtia.
Puut ja pensaat
vaan vilahtaa
kun Konsta
kyytiin heilahtaa:)
Mukavia pyöräilyhetkiä teitille toivoopi Marja K. jolla ei valitettavasti runosuoni pahemmin pulpahtele,onnetonta yritystä on kuitenkin:)

Krisse kirjoitti...

Moikka Kontsa ja äippä!
Mukavia pyöräretkiä uuden kypärän kera. Ilmat vaan ei suosi oikein pyöräilijöitä. Täällä serkkulikkojen kanssa iltaa vietetään. Terveisiä Miisalta ja Iinalta ja Krisseltä.
Ps. Pidä kovasti laidoista kiinni jos vauhti käy liian kovaksi!! :-))