TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



25. tammikuuta 2009

Niinpäniin...(huokaus)

Ei ole jääneet keittössä touhuilut pelkästään nomparelliastiaan, vaan tähän menessä myös korppu- ja vehnäjauhot ovat olleet levityksen aiheena. Nyt alkaa äitiltä pilkkuhiljaa hymy hyytymään...täytyy iskä työllistää laittamaan laatikkoon "lukko", samanlainen onkin jo käytössä pesuainekaapin ovessa.

Muutenkin Konstalla on "levitäjalevitä"-vaihe täysillä käynnissä. Jokapäivä tämä esimerkiksi kurottaa sormillaan tuttikipon (= pieni kori eteisen pöydällä, jossa on enemmän ja vähemmän mieluisia tutteja n. 10-15 kpl) käsiinsä ja alkaa siitä sitten tutti kerrallaan maistelemaan ja vippaamaan niitä sitten hetken maisteltuaan pois. Tämä tapahtuu monia kertoja päivässä, koska äiti aina niin kiltisti kerää tutit takaisin koriin ja pöydälle. Omien lelujen lisäksi levitellään päivittäin myös videokasetit/dvd-levyhylly, sanomalehtikori, tupperikipot, vispilät/kauhat sunmuut, vaippakori, yöpaidat, pipot/hanskat/sukat yms.-korit sekä siivouskaapista vessa- ja talouspaperirullat (mielummin vielä repien levälleen). Pysyy äitee ainakin liikkeessä toistaiseksi, niin on Konsta selvästi päättänyt ;)

Ainiin... uusinta hauskaa on nyt litsuttaa ja roiskuttaa vettä ympäriinsä vessan lavuaarissa, johon poika yltää lievästi varvistaen ja pienen korokkeensa avulla.


Ette muuten usko, kuinka kiva on saada viestejä Teiltä, jotka niitä jaksatte kirjoittaa...KIITOS siis ja laittakaa vaan niitä jatkossakin lisää :)
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa SINULLE blogilukijani :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Jos on huono päivä niin kannattaa käydä katsomassa näitä Konstan puuhailuja!!! Sen jälkeen on kyllä hymy herkässä. Itsellä jo isot muksut; ettei muista mitä kaikkea naperot keksivätkään. Lisää "uutisia"!!!
T: Minna ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heh.. Omista vastaavista kokemuksista on jo niin monta vuotta että se raivon ja epätoivon tunne on unohtunut. Nyt näitä juttuja voi vain lukea ja tulla todellakin hyvälle tuulelle Kontsan kekseliäisyydestä ja äidin pitkästä pinnasta! ;)

Krisse kirjoitti...

Mukavaa keksiä kaikenlaista uutta tekemistä itselle ja äidille.

Ei olisi kivaa jos lapsi vain istuskelisi ja ihmettelisi.

Hyvä että Konstalla on mielikuvitusta...

Lapset ovat terveitä kun leikkivät...

Hyvää alkavaa viikkoa Kontikselle ja perheelle...
toivottaa krisse

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Konstis!

Jos yhtään äitiä lohduttaa niin aivan samat touhut on meilläkin meneillään joka päivä ja listaa "tuhottavista" kohteista voisi jatkaa loputtomiin.. :) Yleensä kamat vielä huljutellaan vessanpöntössä ja kieritellään päälle kissanhiekassa.

Tsemiä "torjuntatöihin", meillä tällä hetkellä käytössä jo keittiön kaikissa alakaapeissa lapsilukot ja olohuoneessa laatikon-nupeissa kätevät kumiset, rei'itetyt pressunpidikkeet, joita papi ystävällisesti toimitti työpaikaltaan (rekka-autoissa käytetään siis näitä..).On muuten hirmu tyylikkäät..

Ja joka päivä kehitellään uusia! Toivottavasti tavataan taas pian ja päästään yhdessä tuhoamaan paikkoja..

t. Fenkku ja sen äiti

Anonyymi kirjoitti...

Moikka vaan!
Kylläpä on tutun kuuloista ja näköistä...se on tämä ihanan kamala ikä! Välillä naurattaa enemmän ja välillä vähemmän nämä pikku tuholaisen touhut =)
Huomenna pääsevät pojat sitte vuorostaan meille levittelemään tavaroita!
T: Marika