TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



29. elokuuta 2008

Voi, se on syksy ovella jo!

Viimeviikonloppuna tehtiin vielä, ehkä kesän viimeinen saariretki. "Ah tuota" niin mukavata yhdessäoloa veneillä. Veneestä käsin tunsi auringon vielä lämmittävänkin oikein mukavasti.

Enokummi tuli kavereineen saunaveneellä,

joten sauna oli saarenrannassa lämpimänä koko päivän.

Konsta nauraa kätkätti, kun iskä pulahti saunan jälkeen mereen uimaan.

Viime viikkoina on opeteltu syömään oikein omin käsin... Voin vain kuvitella puhekuplia pojan pään päälle, kun tämä tutkailee ruokaa innoissaan ja napsii palasia suuhunsa.

Tosi hienosti syöminen nyt sitten jo sujuukin. Eikä haittaa sotku, sillä astianpesukoneen muovinen "turvakaukalo" löysi paikkansa syöttiksen alta, kun ei aikanaan koneen alle kerran päätynyt. Siitä sitten vaan kipataan maahan asti päätyneet ruoanpalaset roskiin. Helppoa ja vaivatonta!

Nyt on aivot ihan juntturassa, kun ei osaa kirjoittaa, mitä sitä nyt taas onkaan puuhailtu... Varmaan jumittaa siksi, kun poika on nyt jo toista viikkoa keksinyt herättää JO KLO 6!!!! Sitten se tulee meidän väliin pötköttelemään ja pikkuhiljaa alkaa sitten räpläilemään vuorotellen meidän neniä, silmiä tai kaulakorua. Toivottavasti tää on vaan joku ohimenevä vaihe. Arvaan kyllä, että jos ja kun tästä vaiheesta päästään, niin tilalle tulee joku uusi "einiinkivavaihe"... muutenhan tämä elämä olisikin IHAN LIIAN helppoa. Ihanaa tämä on silti!!!!

Rentouttavaa ja Ihkua viikonloppua!

6 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Heissulive Konsti!
Onpas ollutkin vielä kaunis sää saaressa. Ja tuo saunavene on loistava keksintö:) Ihanasti opettelet jo "syömisen alkeita", siittä se lähtee eikä tuohon suloiseen suuhun kohta kukaan muu saa lusikkaansa työntää:) Konsta ihan itte vaan!
Marjan pitää nyt lähteä, mennään Nico-serkun ja Jennan kanssa hevostallille lantaa haistelemaan ja katsomaan Jenna ratsastusta:)
Terkkuja Marja:)

Krisse kirjoitti...

Moikka Konsta!
Onpas taas mukavia kuvia.

Syömään opettelu on hauskaa, saa vaikka viskellä pöperöitä muuallekin kuin suuhun.:-D
Terveisi. Krisseltä!

mimosamamma kirjoitti...

Moi Susku!
Voi ola ohimenevä vaihe nuo kuuden herätykset, ne voi muuttua viiden herätyksiksi:)) Aikanaan entisen työkaverin poika alkoi herättämään äiskän ja iskän siis viideltä, kailotti sängystään: huomenta, huomenta, kettäitkö joku vaikka puuloo!!! Jompikumpi vanhemmista kömpi ylös, laittoi puulot kiehumaan, lapsi potalle josta se vielä kailotti: tuoktuupat te helkullitelta, (siis se puuro):D
Meitä muita nauratti kippurassa, vaan ei sitä silmät ristissä olevaa isää joka joutui vyöräytymään töihin kuukausitolkulla näiden "yöllisten" herätysten jälkeen:) Niitä kesti nimittäin aika kauan....

Konsta Oliveri kirjoitti...

Lohduttavaa, kiitos. Hitsinhitsi että nauratti toi juttu, hauska!!!

mimosamamma kirjoitti...

Joo, kyllä mekin aina isäparkaa naurettiin, nämä samat koilotukset olivat HYVIN kovaäänisiä ja kuukausitolkulla, aamusta aamuun, ihan sanasta sanaan samat,(kidutusta:D) onneksi vanhemmat olivat sen verran rauhallista sorttia etteivät olleet toistensa kurkussa:) Nyt tämä kailottaja on jo aikuinen, armeijan käynyt kaveri:D

mimosamamma kirjoitti...

Siis olkaa rauhalliset, älkää masentuko jos herätykset alkaisivatkin aikaisemmin, Konsta lähtee varmasti ainakin rippileirille ja armeijaankin joskus....:)