TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



3. elokuuta 2008

vko 31

Hellurei!


Viikko on kulunut mutsikan kanssa kotona oleskellen. Ja mikäpäs tässä on ollut ollessa, kun olen tehnyt eräitäkin tutkimusretkiä


ja nyt HUOM kontaten :)



Perttu meillä käydessään näytti minulle, että takassa on paljon mielenkiintoisem
paakin kuin kiiltävä alaluukku. Mutsikka vaan ei pitänyt meidän oivalluksesta ja laittoi luukkuihin "ponkkarin" jotta eivät aukene enää helpolla. Hauskaa lonksutusääntä niistä kuitenkin edelleen saa aikaiseksi ;)







Viikon kohokohta oli ensimmäinen yökyläily serkkujen luona, kun äippä ja iskä menivät viihtymään Hamina Tattoon iltahäpeninkeihin.





Olin kuulemma ollut ihan kiltti hoidokki, joten saatanpa joskus toistekin päästä yökylään ja iltakylpyyn ihanan ISOON ammeeseen ;)





















Ulkona on tullut oltua tosi paljon. Tein retken hiekkalaatikolle, jossa pääsin tunnustelemaan melko maistuvan oloista hiekkaa. Suuhun laitettuna se kivasti narskui suussa... äiti yritti estää makuelämystäni tutilla, mutten malttanut kokeilultani sitä pitämään suussani.







Tein myös kuivaharjoittelua uima-altaalla. Kylläpä oli mukava leikkiä ja välillä loikoilla pehmeässä altaassa auringon lämmittäessä mukavasti.

Kuten kuvasta näkyy niin opettelen parhaillaan juomaan itse tuttipullosta kiinnipitäen.

Minulle tuli neljäs hammaskin tälläviikolla. On kivaa, kun tuttiosaa voi nyt hauskasti venyttää hampaitten välissä niin, että lopuksi tirskahtaa juomaa nenälle.

Vielä on kesää jäljellä, vielä (toivottavasti) tulee kauniita päiviä... joten niitä taas odotellessa HAUSKAA VIIKKOA kaikille.


P.S Pärnu... HERE I COME! (Lähdemme ekalle reissulle tiistaina, joten siitä lisää ensikerralla)

11 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Moi Konstis, kolmiha...vai onko hampit jo lisääntyneet?
Kyllä minä jaksan aina vaan ihailla teidän touhukkaita viikkoja:) Kuinka paljon mukavia asioita voikaan mahtua seitsemään päivään. Yökyläjuttu oli varmasti kiva, ihanat serkkusi takuulla kilvan sinua hellivät, sinä senkin mussukka:) Jatkahan innolla tutkimusmatkojasi, ei mene kauaa kun teet ne TANAKASTI kahdella jalalla:)
Heipsis taas! Viikon päästä palaan jälleen lukemaan "uutisia":))
Terkkuja äiskälle ja iskälle!
T.Marja K.

mimosamamma kirjoitti...

P.S Sano äiskälle että käy kurkkaamassa Marjan uutta blogia kun en tiedä onko hän jo siellä käynyt. Ja sano että jättää "jäljen" jos milloin sinne ehtii:)

mimosamamma kirjoitti...

Kiitos Konstanmukelo ja äiskä "vierailusta" blogintekeleessäni:) Äippä kyllä pikkuisen liikaa kehuskeli, kyllä kyllä, älä väitä vastaan Suskuseni:))Blogimaailma on nimittäin täynnä toinen toistaan ihanampia koteja ja tää meidän on kyllä ihan sieltä vaatimattomammasta päästä:))
Mutta kiva kun piipahditte t.Marja K. Tulkaa toistekin:)
Yritä päivittää blogiani näin alkuvaiheessa suht. ahkerasti ja jatkossa ainakin kerran viikossa, jos innostusta riittää...

Anonyymi kirjoitti...

nopeasti meni sekin perjantai-ilta, eikä oisi haitannut vaikka olisit ollut toisenkin :)

myöhästyneet 11 kk synttärit!!!!
Kohta lähdetään, eli onhan jo laukut pakattu :)

Anonyymi kirjoitti...

eikun siis 10 kk :) taas sekoilen!!! :DDD

Konsta Oliveri kirjoitti...

Kiitos kommenteista! (Tajusin vasta nyt, että voisin todellakin kirjoitella itsekin tänne...)

Mimosamamman kotisivut on tosiaan IHKUT...lisään sen linkin blogiluettelooni näille sivuille, käykääpä muutkin siis ihastelemassa siellä.
TOSI ihkut on myös Villavaaralan sivut jonka linkki löytyy listalta myös. (Lisäilen listaan sitämukaa kun kerkeän tutustumaan taas uusiin blogeihin.)

Anonyymi kirjoitti...

OIKEIN ihanaa matkaa mussukka, nauti ekasta reissustasi:)))Ja ihan koko jengille myös mukavaa ja aurinkoista matkaa;)
Toivottaapi Marja K:

Anonyymi kirjoitti...

Sekoilin taas jonkun pirskatin kirjautumisen kanssa ja piti laittaa ed.kommentti anonyyminä,grr..uusi yritys,siis tämä on "testi"..
-Marja edelleenkin-
EI ONNISTU, anonyyminä edelleen, mitähän taas teen väärin?.

mimosamamma kirjoitti...

Morjens Mussukat!
Päätin ojentaa Konstikselle jotain kultaa:) Käy kurkkaamassa blogissani..

mimosamamma kirjoitti...

Sunnuntaiaamua Konstis ja äippä!
Ei haittaa vaikka et ehdikään laittaa tunnustuksia eteenpäin. Teillä touhua riittää muutenkin:) Halusin muistaa teitä koska on ollut niin ihana seurata Konstan kasvamista, arkipäivän tohinoita ja välillä juhlan humua:)

Terkkuja Marja

Terkkuja Marja

Krisse kirjoitti...

Moikka Konsta!
Kiva kun saitte taas tunnustuksen Samoin sanoin kuin Marja.. On ihanaa seurata sinun kasvamistasi... Ja elämääsi blogimaailman silmin. Hyvää loppukesää.