TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



24. toukokuuta 2009

Viikon kuulumiset...

Voi, miten kivoja juttuja tapahtuikaan kuluneella viikolla, tässä niistä parhaimmistoa...

Ensimmäistä kertaa oman pyörän selässä... - se oli jännää!!! Pyöräilemässä onkin nyt käyty päivittäin, mutta kypärän päähän laittaminen tuottaa edelleen ongelmia.

Nimpparipäivä oli torstaina ja Konsta sai "kärri kaupalla" superkivoja lahjoja...

... ja yksi ehkä parhaimmista oli telttasetti mammalta ja vaarilta. Siinä sitä onkin leikkiä sitten riittänyt viimepäivät, hyvä että poika on syömään on "kerennyt"!

Tänne on myös hyvä piiloutua, kun äiti ehdottelee esim. päiväunia tai vaikkapa naamapesua.

Viikonloppu aloitettiin veneretkellä Pitkäänsaareen. Naama vakavana piti aluksi seurata mitä ympärillä tapahtuu, mutta ehkäpä jonkinmoinen muistikuva oli pojalla viimekesästä tallella, sillä kaikinpuolin veneessä oleminen sujui kuin "vanhasta tottumuksesta".

Itse saaressa olikin sitten paljon nähtävää ja kokeiltavaa...ja voi sitä puheenpalpatuksen määrää!!!

Kotipihalta Konsta on "avuliaasti" kerännyt äidille oikein kukkiakin...eikä ne ole olleet mitään rikkaruohoja -nyyh ;) !
Näihin kuviin ja tunnelmiin tälläerää...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Onpa teillä ollut "säpinää"!!!
Kaikkea kivaa on tullut tehtyä ja Konstalla on hieno oma menopeli. Kohta kun osaa itse polkea niin on siinä äidillä ja isällä tekemistä pysyä perässä... =)
Aurinkoista alkavaa viikkoa koko perheelle!
T: Minna

Krisse kirjoitti...

Voi taas niin mukava kertomus Konstan päivistä uuden fillarin kanssa ja saariretki...kiva kun laitat kuulumisia meille muille tutuillekin. Terveisiä Konstalle ja kaikille muille ...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Konsta, pikkupyöräilijä, -telttailija ja -veneilijä! Saaressa nähdään kesällä ja päästään yhdessä onkimaan! Terveisiä, Jonna

mimosamamma kirjoitti...

Moi Konstanponstanpallero!
IHANIA kuvia sinusta on taas otettu, vaikka eihän sinusta muunlaisia saisikaan:)))) Marja on ollut "lokitauolla" joka kyllä jatkuu edelleenkin, mutta mun oli pakko tulla katsomaan teidän kuulumisia. Ensi sunnuntaina varmasti tavataan Miisan rippijuhlissa joten siihen asti heikunkeikun ja halaus murunen:)))))