TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



29. maaliskuuta 2009

Kevättä kohti...

...ihanista aurinkoisista päivistä on saatu nauttia kävelylenkkien kera. Konsta on tosi innoissaan, kun saa tepastella meidän kadunpätkän verran ihan omineen, ennenkuin käännytään pyörätielle, jossa poika (toistaiseksi) suosiolla nousee vaunujen kyytiin. Ja ihme kyllä aurinkolasit saa olla suosiolla päässä...( -ja tutti suussa?!) :)Sisäleikkeihin on nyt viimeaikoina noussut myös tietsikkaräpläilyt niin, että äitillä ei ole samaa aikaa asiaa koneelle...Pikkukakkonen "rulettaa" lähes päivittäin ainakin netistä käsin!

"Ei ole omena kauas puusta pudonnut", sillä Konsta tuntuu tykkäävän kynttilöistä äitinsä tapaan ja onkin löytänyt minun aarrekupin (=kynttiläkippo) jonka parissa viihtyy usein kynttilöitä nuuhkien ja varsinkin votiivi kynttilöiden sydämiä irrotellen (=kielletty puuha).

Piiloleikki verhojen taakse on myös kivaa!! On tosi jännää, kun Konstaa saa etsiä ja löytää ainavaan uudestaan ja uudestaan...samasta piilopaikasta ;)


Välipalat kuuluu tietysti päivän menu ohjelmistoon. Hyvää ja ravitsevaa sen olla pitää... "- ja etenkin HYVÄÄ" totesi Konsta, kun eräänä päivänä itse kävi välipalan hakupuuhissa.
Hassunassu ilmeily on nyt myös uusijuttu... eli Konsta laittaa silmät ja suun ympyrpyöryköiksi jokakerta, kun tapahtuu jotain hänen mielestään uutta, outoa tai hassua. Tätä ilveilyä ei kyllä voi katsoa nauramatta saati hymyilemättä ja se on Konstan tarkoituskin...sillä yhdessä nauretaan aina makoisasti perään!!!

Ihanaa kevään odotusta jälleen kaikille... ja me aletaan laskemaan aamukammasta päiviä kohti Espanjan aurinkoa!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh :D
Varmaankaan ei äiti olis antanutkaan tuota puolikasta kääretorttua välipalaksi, joten oma apu paras apu vai mitä Konsta? ;)

Mukavaa loman odotteluaikaa!

Terv. Marjo

Krisse kirjoitti...

Terveiset Mussalosta..ihana tuo kääretortun puolikas Konstan kädessä..on varmaan ollu kiva napata se kaapista--hih hih hii..

Hyvää kevättä teille myös ja oikein hyvää lomaa ja mukavaa matkaa...älkää polttako nahkanne...

Noora kirjoitti...

Kiva taas lukee pitkästä aikaan juttuja :)

Kääretorttuhan on aina parempaa vai mitä konsta :D

Harmi vaan kun ei olla nähty pitkään aikaan... täytyypi tulla joku päivä käymään!!

<3 Noora

Sanna kirjoitti...

Moikka.
Ihania kuvia!! :D Kyllä jaksaa Konstan laskiaispulla-video ilahduttaa meitä Ellan kanssa päivästä toiseen.. Laita taas pieni videopätkä Konstan ihanaa höpötystä, siitä tulee aina vaan niin hyvälle tuulelle!! Oikein aurinkoista lomaa koko porukalle!!! Toivoo Sanna ja Ella