TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



13. syyskuuta 2008

Ikkunaprinssi


Jokaikinen aamu nousee Konsta välittömästi herättyään meidän sängyn päädyssä olevaa ikkunaa vasten, vetää verhoa sivuun ja katsoo ulos.
Ihan kuin tarkistaisi, millainen sää ulkona tänään on?




Tämä ikkunasta katselu on ollu ihan pienestä pitäen Konstan suosikkipuuhaa ja päivittäin nousee myös olkkarin nojatuolissa tarkkailuasemiin. Joskus ihan hyrisee ilosta, kun näkee koiria ulkoilemassa.









Tänään oli kaunis syyspäivä ja oltiinkin ulkona koko ihana päivä. Konsta viihtyi mm. tutkimalla kiviä sekä syksyn ensimmäisiä ruskalehtiä.
Tämmösiä päiviä tilaukseen vaan PALJONPALJON enemmän, niin saataisiin nautiskella syksystä ulkona oleskellen.

Tälläviikolla on opeteltu kävelyä ja pystyssä pysymistä omin avuin. Hassua läähätystä ja ähellystä vaan kuuluu, kun Konstis innostuneena taapertaa kärryineen ympäri taloa välillä törmäten milloin mihinkin.

Saas nähdä millon tasapaino löytyy kokonaan ja päättää ottaa ns. jalat alle?

Kauniita syyspäiviä toivoen
-S-

5 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Sunnuntai selailulla!
Hyvää syksyä ja innostusta kävelemiseen Konstalle.
-Krisse-

mimosamamma kirjoitti...

Heipsis taas Konstanponstanpalleroinen!
Kyllä, on hyvin tärkeää aina tarkistaa päivän sää verhojen läpi kurkkaamalla:) Toivotaan tosiaan kuivia kelejä ettei kuravaatteiden kanssa tarvitse "temppuilla". Kohta Konsta juoksee ihan ilman apuvälineitä, ei siihen kauaa aikaa mene, sanoo Marja:))

mimosamamma kirjoitti...

Moi S ja Konstis, kiva kun piipahditte kylässä Marjalla:) Mulla on tosiaan fiilikset menneet ylös ja alas blogini kanssa, mutta kivaa se kuitenkin on ja johan tässä taas pyörii päässä mitä seuraavaksi postailisi:))
Konstisponstispilpukka, oot sä vaan niin ihana:)))

mimosamamma kirjoitti...

Kunhan joutessani taas kirjoittelen:) K lähti juuri hakemaan N:n koulusta ettei pojan tarvitse olla montaa tuntia yksin kotona. Perjantai on aina vakkaripäivä kun mummin reipas poika on täällä:) Ja nyt kurvasikin auto portille, täytyy mennä vastaan:) Oikein kivaa viikonloppua teidän perheelle!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei pikku-ukko! Hieno kärry sulla, musta tietenkin! Kohta on synttärit...mitähän pieni mies voi "ykköseksi" haluta, ehkä moottorilla kulkevan kulkupelin? Tai oman koiran, tai oman torven? Katsotaan, mitä tätsky keksii. Ihanaa viikonloppua.-nico&sen äiti