TERVETULOA

Olet sydämellisesti tervetullut sivuillemme seuraamaan "pieniä, mutta NIIN suuria asioita"



16. huhtikuuta 2008

Jalanjäljet



Pienet varpaat on ikuistettu äitin masusta sekä painamalla kipsiin

8 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Moikka Susku! Ihanaa, ihanaa kun olet tehnyt Konstalle oman blogin. Näitä on niin ihana katsella ja mikä ilo mummeille, kummeille, serkuille ja tuttaville. Aivan ihanat sivut. Ja niin kauniita runoja. Ihan tuli tippa silmään joitain lukiessa. Saanko lainata niitä? Sitten kun Micken vauva saapuu maailmaan niin voisi käyttää. Ja tuo ihana piirros pikkulapsesta..olin Ailan ja Karin kanssa samalla ostosmatkalla eli samalla kirpparilla kun Aila löydön teki.

Siis innolla jatka sivuja.... minä ainakin vierailen siellä useinkin... T.Krisse

Anonyymi kirjoitti...

Moi Susku!
Ihana blogi IHANASTA Konstasta:))))
Kiva kun näen Konstaa ainakin täällä eivätkä näkemiset jää ainoastaan tyttöjen tai Nicon synttäreille.
Konsta on kyllä yksi kauneimmista lapsista mitä olen tämän (pitkän) elämäni aikana nähnyt:)
Kuten Krisse,minäkin täällä nyyhkin runoja lukiessani,hyvin olet valinnut:)
Konstan sivuista tulee takuulla uusi "pakkokatsoajokapäivä" juttu:)

Anonyymi kirjoitti...

Moi vielä!Omituinen kellonaika edellisessä kommentissani???Tietsikan kello näyttää 13.20 eli en siis ole yöllä haahuillut hereillä:))

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edellisiin puhujiin, sillä jostain syystä tippa tulee silmään, vaikka luenkin näitä runoja ja tekstejä jo kolmatta kertaa (eilen sain blogin).
Tämä lapsi on ehkä meidän kaikkien unelmien täyttymys, niin terve,kaunis ja kiltti, omistaa fiksut rakastavat vanhemmat ja saa elää turvallista ja rauhallista elämää kauniissa ympäristössä. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle Konsta ja onnea äidin synytmäpäivänä ja onnea isälle noin muutenvaan!

Anonyymi kirjoitti...

Moi vielä:)
Piti vielä tulla sanomaan että mummin (sis minun) lapsenlapsetkin kuuluvat kategoriaan:maailman kauneimmat:)Eka kerran heidät nähdessäni minusta tuntui etten ollut ikinä nähnyt mitään niin täydellisen kaunista,ja edelleenkin jaksan ihailla kummankin onnistunutta ulkonäköä:)
Onnea sinulle syntymäpäivän johdosta:D

Konsta Oliveri kirjoitti...

SUURI kiitos ihanista palautteista ja onnitteluista. Ihanhan tässä puna nousee poskille ja häkeltyy.

Kriselle kiitos motivaatioruiskeesta ryhtyä sivujen tekoon (olenkin kerran jos toisenkin vieraillut villavaaralan sivuilla). Runoja saa toki käyttää, ne kun ei muutenkaan ole minun keksimiäni.

Päivittelen sivua aina aika-ajoin, nythän sen luulisi olevan suorastaan "lasten leikkiä" kun pohjatyö on jokseenkin tehty.

Synttärit on onnellisesti takanapäin ja sitä voi vaan todeta että hitsinhitsi kun tuo aika rullaa... vuosi sitten sain lahjaksi ensimmäisiä äitiys vaatteita ja tänään olen/olemme ihkuihanan pyöränturvaistuimen omistajia.

...palataan siis...

-Susku

Konsta Oliveri kirjoitti...

Marja ihmetteli omituista kellon aikaa...no ihmekkös tuo kun sivun ylläpitäjältä oli jäänyt aikavyöhyke asettamatta ja siellä oli tyynenmeren aikavyöhyke, hih! No nyt asia on kuitenkin korjattu. Sorppa vaan.
-Susku

Anonyymi kirjoitti...

Moi Konsta ja äippä!
Eipä haittaa kellonajat:)Hetkeksi vain tuli tunne että pirskatti,olenkos minä kävellyt ja kirjoitellut unissani:)
Käykääs katsastamassa Katjankin blogi jos ehditte:
www.icepuppet.blogspot.com